lørdag den 8. september 2012

YFU orientation

I dag var jeg til YFU orientation hvor jeg bl.a. mødte min area rep. der hedder Angela. Hun er virkelig sød og hun er gravid i 9. måned. Lucas og jeg kørte hjemmefra 9am over til 2 udvekslingsstudenter fra Schweiz og Finland, hvis hostdad gav mig et ride sammen med en anden pige fra Schweiz. Vi var omkring 50-60 YFU udvekslingstudenter fra Greater Minneapolis, det var rigtig hyggeligt. Mia og ret mange af de andre fra   min flyvetur til Minneapolis var der også, men vi måtte ikke snakke vores native language. Jeg har været ude hele dagen og har derfor formået at blive solbrændt i den ene halvdel af mit face, it's beautiful...
Mia og jeg havde det bl.a. utrolig sjovt med at få Toby fra Germany og Martin fra Sverige til at sige remoulade og rød grød med fløde, åh guder altså. Jeg var stod også for at to piger fra.... okay kan ikke huske hvorfra men de var fra et asiatisk land, til at smage piratos for første gang. Hahhahahahahah deres fjæs da de tog deres første stykke lakrids i munden. Og så havde de to kager som var til ære for os der lige har haft fødselsdag eller har fødselsdag i den kommende uge. Og det var så mig og tre andre, så de sang for os og så skulle puste et lys uf hver.

I morgen skal jeg vidst nok i kirke til noget Pep Rally or something, det lyder sjovt, men jeg har virkelig så mange lektier for i Government at jeg ikke kan klare det, kunne faktisk helt seriøst græde ved tanken om det. Det er simpelthen det mest forfærdelige fag.






Her bliver der sunget for os


Her puster jeg lys ud, slemt billede men altså

Mia og jeg and I look horrible


3 kommentarer:

  1. Var du meget i tvivl om du skulle afsted, for det er jeg virkelig, men jeg er bange for at jeg fortryder det helt vildt meget hvis jeg bliver hjemme!!...:(:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg var rigtig meget i tvivl, men jeg gjorde det fordi jeg vidste jeg ville fortryde hvis jeg ikke gjorde det. Og hvis du beslutter dig for at gøre det, vil du nok have dage op til hvor du er meget i tvivl og dage hvor du bare glæder dig helt vildt. Men hvis du har den mindste lyst til at gøre det, kan jeg klart anbefale at du tager afsted! :-)

      Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet